Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Hihetetlen szöveggel kértek pénzt Jákob Zolitól

Vágólapra másolva!
A hamarosan Nagy Ő szerepébe lépő Jákob Zoltán milliárdosként sokszor tapasztalta, hogy pénzt kérnek tőle ismerősei, de még olyanok is, akiket nem ismer. A Ripost kollégájának felolvasta az egyik legszürreálisabb levelét. 
Vágólapra másolva!

Jákob Zoltán multimilliárdos üzletember, Magyarország 37. leggazdagabb embere. Mint ilyen, meg sem lepődik rajta, hogy időről időre pénzbeli segítségért fordulnak hozzá ismerősei – de még olyanok is, akiket nem ismer. Zoltán külön mappát vezet azoknak az üzeneteknek, amik pénzhez jutás reményében íródtak neki. A Ripost kollégájának olvasta fel az egyik legszürreálisabb levelét, amit ez ügyben kapott:

„Ez például egy vicces! Akinek nincs nagy szüksége pénzre, mégis kér. Fölolvasom ezt a rövid levelet: »Tisztelt Jákob Zoltán úr! Érdeklődni szeretnék, mivel milliárdos, hogy

Ha igen, akkor adja nekem egy ajándékozási szerződéssel. Jó célra használnám a pénzt! A részleteket ímélben meg tudjuk beszélni«" – idézte fel a furcsa kérést a Zoltán, végül cinikusan megjegyezte: abszolút működőképes az üzlet.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről