Újabb meglepő részletek derültek ki Király Viktorék válásáról

Király Viktor
Király Viktor
Vágólapra másolva!
Sokáig valódi álompárnak tűntek, ezért is lepett meg sokakat, hogy Király Viktor és Király-Virág Anita elválnak. Már év elején arról szóltak a hírek, hogy megromlott a kapcsolatuk, de ezt sokáig tagadták. Később elárulták az igazat, viszont azt mondták, dolgoznak azon, hogy megmentsék a házasságukat. Nemrég kiderült, hogy nem sikerült helyrehozni a kapcsolatot, ezért a válás mellett döntöttek. Most összeszedtük, mi vezethetett valójában a válásukhoz.
Vágólapra másolva!

Az énekes és gyerekének édesanyja kezdetben nagyon szerelmesek és boldogok voltak, ezt rengeteg közös kép is bizonyította, melyek a mai napig megtalálhatóak Király Viktor közösségi oldalán. A felvételek mind arról árulkodnak, hogy egykor hatalmas volt az összhang a csinos műsorvezető és a zenész között.

Ezért volt meglepő, amikor bevallották, hogy megromlott a házasságuk. Már Valentin-napon is sejteni lehetett, hogy valami nincs rendben köztük. A korábbi közös üzengetés elmaradt, Virág Anita akkor a következőket mondta a kérdésekkel kapcsolatban:

- mondta a zenész felesége, majd hamarosan kiderült, az édesanya és kisfia elköltöztek közös otthonukból. Akkor még úgy tűnt, van remény a házasságuk megmentésére, majd férje egy interjúban beszélt a válságukról.

A 39. születésnapomra kaptam tőle ezt a hétvégét, és kicsit mindketten úgy éreztük magunkat, mint a kapcsolatunk elején. Azt gondolom, nem mi vagyunk az első és az utolsó házaspár, akiknek gondjaik adódtak. Egy ilyen időszak nyilván nyomot hagy az ember lelkén, kedvén, de Anitával az első perctől mindketten azon voltunk és vagyunk, hogy megoldjuk a problémáinkat" – magyarázta Király Viktor, aki feleségével kettesben utazott Isztambulba, hogy újra közel kerüljenek egymáshoz.

Van az a mondás, hogy ahol egyszer volt tűz, ott mindig lesz parázs is. Szerintem ez nagyon igaz, csak a hétköznapokban erről néha elfeledkezünk. Anitával mindketten hiszünk abban, hogy egy kapcsolaton dolgozni kell, nem eldobni" – mondta Király Viktor, de hamarosan kiderült, nem sikerült megmenteni a házasságukat. Később felesége egy igen sokatmondó bejegyzést tett közzé ezzel kapcsolatban.

Hogy tudd, ki és milyen helyet foglal el az életedben.. Mi az, ami kell.. és mi az, ami feleslegessé vált. Lehet, hogy fájdalmas lesz és kicsordul a könnyed, amikor egy-egy széttört, újraragasztott dolgot egy mozdulattal kihajítasz (mert bíztál benne, hogy ugyanolyan lesz) és még az is előfordulhat, hogy utánanyúlsz, hogy "hátha mégis"... Ne áltasd magad. Ami eltört, az sosem lesz már olyan, mint volt. A repedések meglátszódnak és mindig is ott lesznek – akár látod, akár nem" – írta akkor egy Instagram-bejegyzésében az édesanya.

A cikk folytatásáért lapozzon!