Újabb részletek derültek ki Nádai Anikó és Hajmásy Péter luxusotthonáról

Nádai Anikó és Hajmásy Péter
Vágólapra másolva!
Korábban már beszámoltunk róla, tavaly év elején kérte meg Hajmásy Péter Nádai Anikó kezét, de az esküvőre még nem került sor. Időközben ugyanis megszületett a pár első közös gyereke, és építkezni is kezdtek. Ami késik, az nem múlik – erről beszélt most a kétgyerekes édesanya.
Vágólapra másolva!

Jól haladnak a munkálatok a celebpáros telkén, erről Nádai Anikó beszélt legutóbbi interjújában.

"Most úgy látjuk, hogy tavasszal kényelmesen beköltözhetünk; a gyerekek nagyon várják, de persze főleg a nagyobbik fiam, Patrik. Most már egész jól állunk, jelenleg a tetőt fedik.

Persze azt nagyon reméljük, hogy jövőre sikerül összeházasodnunk" – mondta a HOT! Magazinnak a celeb, aki arról is beszélt, hogyan készül a nagy napra.

Forrás: Hajmásy Péter/Instagram

Rengeteg tippet és ötletet kaptam a követőimtől mindkét témában, alig győzöm ezeket végignézni! Általában akkor van időm tervezgetni az esküvőt, amikor a gyerekek már alszanak. Jó érzés ezzel foglalkozni és utánanézni annak, hogy milyen lehetőségek vannak most, de még nincs semmi konkrétum a nagy napunkkal kapcsolatban. Csupán annyi, hogy szeretjük egymást, és mindenképpen szeretnénk összeházasodni, de a jóra – mint mindig – várni kell" - tette hozzá.