Szánalmas hazugsággal, rosszul eljátszott családi bohóckodással próbálkozott a már megbukott Voice

Manuel, The Voice
Vágólapra másolva!
Tragikus a műsor nézettsége, de ez nem csoda: ezúttal egy családi drámát próbáltak összehozni, de csak a zsűrit és a fellépőt alázta meg az RTL Klub. Trokán Nóra eljátszotta, hogy a húga próbálkozik az adásban, majd sírást tettetett - nem túlságosan meggyőzően. Kétségtelen: jobb teljesítményre képes Trokán Nóra, ha például Zsótér Sándor rendezi a Nemzeti Színházban, mintha egy RTL Klubos adásrendező egy üvöltően hazug helyzetben.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, nem nagyon tud újdonsággal előrukkolni az RTL Klub "tehetségkutató" műsora, a The Voice, hisz ahelyett, hogy valóban friss tehetségeket kutatna, jobbára itt-ott már látott, kétségbeesetten befutni akaró énekeseket szedett össze egy héttel korábban. A Voice nézettsége - ennek megfelelően - tragikus, nem kíváncsiak az emberek az RTL Klub újabb bukására.

A bűnözői múltjáról sokat mesélő Manuel a The Voice-ban zsűrizik Forrás: RTL

Ami a számokat illeti, egyértelmű, hogy a TV2 tehetségkutatója hatalmas fölénnyel veri az RTL Klub bukott műsorát. Múlt szombaton ugyanabban az idősávban előbbi közel 750 ezer nézőt érdekelt a teljes lakosságban, utóbbi pedig jócskán 500 ezer alatt maradt. A TV2 show-ját a nézők bő 20 százaléka választotta, a Voice 13 százalékos közönségaránnyal ment, ami nagyon szerény ilyen költségvetésű műsornál. A Sztárban sztár leszek vasárnap még erősebb volt, közel 950 ezer tévéző nézte végig, 23,3 százalékos közönségaránnyal megsemmisítette a 10 százalékkal szerénykedő RTL Klubot.

Kínos próbálkozás

A Voice készítő kínjukban már családi drámát próbáltak összehozni a szeptember 23-i adásra, de szörnyen átlátszó trükk volt. Beküldték Trokán Nóra testvérét, de énekhangja hallatán egyik zsűritag sem fordult meg, azaz nem mutatott semmi érdeklődést - pedig Trokán Nóra még közölte is velük, hogy felismerte, a húga az. Ennek ellenére nem választotta ki, nem segített rajta sem ő, sem a többiek: ha olyan jó a hangja, hogy lehet, nem érdekelt senkit? Ha viszont rossz a hangja, miért küldték be a szerkesztők adásba? Hogy leégjen és rém kellemetlen legyen az egész mindenkinek?

A kommentelők is átláttak a manipuláción: "Gyenge volt. A nézettség kedvéért eljött ide a Voice-ba, hogy ország-világ előtt megbeszélje az egyik zsűritaggal, aki a nővére, hogy mi volt gyerekként. Brávó" - írta valaki gúnyosan a műsor Facebook-oldalán. "Igen, ezt meg lehetett volna beszélni a négy fal között is, de hát ugye, a nézettség az kell" - válaszolt egy másik netező. Igaz, ő tévedett egy kicsit: nincs nézettség.

"Egy kis hatásvadász drámáért mindenki lelkét meg lehet venni, ugye RTL? Gyalázatos mások lelki nyomorát kihasználni!" - írta egy felháborodott kommentelő a műsor oldalán. Itt is hozzátehetjük: az egész nyilvánvaló hazugság volt, Trokánék jót nevettek a végén és örültek a pluszpénznek.