Nagy a baj, több koncertjét lemondta az ismert zenekar

iHeartRadio ALTer EGO Presented by Capital One - Arrivals GettyImageRank2 arts culture and entertainment celebrities Horizontal MUSIC
INGLEWOOD, CALIFORNIA - JANUARY 18: (L-R) Matt Skiba, Tom DeLonge and Travis Barker of the band Blink-182 attend iHeartRadio ALTer EGO presented by Capital One at The Forum on January 18, 2020 in Inglewood, California. JC Olivera/Getty Images/AFP (Photo by JC Olivera / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Több európai koncertjét lemondta a Blink-182, miután a dobosuk visszautazott az Egyesült Államokba.
Vágólapra másolva!

Glasgow-ban, Belfastban és Dublinban hiába várják a rajongók a napokban a Blink-182-t, a zenekar elhalasztotta ottani koncertjeit, amelyek közül az első szeptember 1-én, az utolsó 5-én lett volna.

A Blink-182: Matt Skiba, Tom DeLonge és Travis Barker Forrás: Getty Images via AFP/2020 Getty Images/Jc Olivera

A döntés egyelőre nem érinti a hozzánk legközelebb eső, prágai és bécsi fellépéseket, azokra elvileg sor kerül szeptember 19-én, illetve 20-án.

A zenekar által az Instagramon megosztott közlemény szerint a dobosnak, Travis Barkernek "sürgős családi ügy" miatt kellett hazautaznia az Egyesült Államokba – amihez alighanem Kourtney Kardashiannek is lehet köze, hiszen ő Barker felesége.

A Blink-182 bejelentése az Instagramon Forrás: Instagram/Blink-182

A Kardashian lány épp első közös gyereküket várja, így az is elképzelhető, hogy a terhessége során lépett fel valamilyen komplikáció – de biztosat egyelőre nem tudni.