Kiderült, miért nem ment még férjhez Nádai Anikó

Nádai Anikó
Vágólapra másolva!
Még tavaly év elején kérte meg Nádai Anikó kezét párja, Hajmásy Péter, akivel nem sokkal később elárulták, hogy közös gyereküket várják. A kis Alex azóta már egy éves elmúlt, szülei még mindig nem házasodtak össze. Nádai most elárulta, hogy miért nem ment még hozzá vőlegényéhez.
Vágólapra másolva!

Nádai Anikó már két kisfiú édesanyja, a nyolcéves Patrik még előző kapcsolatából született, az egyéves Alex viszont vőlegényétől, Hajmásy Pétertől. Bár lett volna idejük a terhesség alatt is összeházasodni, mégsem tették. Nádai elmondta, hogy miért alakult így és azt is, hogy tervezik-e még egyáltalán, hogy valaha egybekelnek.

Jelenleg nagy építkezésbe kezdtek, terveik szerint jövő tavasszal költöznek be az új otthonukba.

A főfalak már állnak és a tető is készül. Nem sietünk sehová, úgy tervezzük jövő tavasszal költözünk majd be... Már több megbeszélésünk is volt, és elképesztő lesz a végeredmény. Petivel ezt is közösen csináljuk és nagyon élvezzük a tervezést. Az építkezés miatt nincs közöttünk vita vagy feszültség, minden jól halad" - kezdte Nádai Anikó, aki elárulta, az építkezéstől is függ, lesz-e esküvő.

Nádai Anikó és vőlegénye, Hajmásy Péter Forrás: https://www.instagram.com/nadai_aniko/

Sok barátunk van, akikkel mind szeretnénk együtt ünnepelni. Peti már azt is pedzegette, hogy legyen kétnapos. Az szinte biztos, hogy belföldön, közel a fővároshoz tartjuk meg, hogy ne kelljen sokat utazni a násznépnek" - magyarázta Nádai, aki azért sem sürgeti a dolgot, mert sosem gondolta, hogy valaha is férjhez megy.

Mindenképpen esküvőszervező segítségét fogom kérni, mert ehhez egyáltalán nem értek. Nem az a típusú nő vagyok, aki már kislánykora óta erről álmodozik, és kész tervei vannak.

- zárta gondolatait a Blikknek Nádai Anikó.