Megdöbbentő részletek derültek ki Michael Jackson haláláról

Michael Jackson ACE Arts-Culture-Entertainment Celebrities facial_expression male performing single Vertical MUSIC CONCERT SINGING US pop singer Michael Jackson pictured during a concert at Waldstadion in Frankfurt Main, Germany, 28 August 1992. Michael J
US pop singer Michael Jackson pictured during a concert at Waldstadion in Frankfurt Main, Germany, 28 August 1992. Michael Jackson, the self-appointed ?King of Pop?, died unexpectedly from a cardiac arrest on 25 June 2009, aged only 50. Photo: Kai-Uwe Waerner (Photo by KAI-UWE WAERNER / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
Eddig az volt a hivatalos álláspont, hogy egy vényköteles gyógyszer okozta az énekes halálát 2009-ben. Most azonban új információk láttak napvilágot a világsztár boncolási jegyzőkönyve alapján: Jackson testét vágások és sebek borították. Az egyik szemére pedig teljesen megvakult.
Vágólapra másolva!

A Blikk szemlézte az Express cikkét, amiben azt írják, hogy Michael Jackson karjain szúrásnyomok voltak, amik feltehetőleg azon gyógyszerek miatt jelentek meg, amiket álmatlanságának leküzdésére szedett. A teste egyéb részein is találtak szúrásnyomokat, amik pedig valószínűleg fájdalomcsillapító injekcióktól származtak. A boncolás során az is kiderült, hogy rejtélyes zúzódások borították teste különböző részeit, az énekes eleshetett.

Michael Jackson a bal szemére teljesen megvakult, a gerince és az ujjai is megnyomorodtak, ezen kívül prosztatamegnagyobbodása is volt, és vitiligóban is szenvedett.

Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/usage worldwide, Verwendung weltweit/Kai-Uwe Waerner