Megdöbbentő dolog történt Liptai Claudia lányával

Liptai Claudia
Vágólapra másolva!
Nemrég beszámoltunk róla, írtak egy levelet Gesztesi Pankának a Shrek következő részének forgalmazói. Arról kérdezték a mindössze 17 éves lányt, hogy mit szólna, ha az ogre édesapja hangján szólalna meg a mesterséges intelligencia segítségével. Most Liptai Claudia elmondta, mit gondol a dologról.
Vágólapra másolva!

Gesztesi Károly családja azt a döntést hozta meg, hogy nem használhatják a 2020-ban meghalt színész hangját a Shrek örödik részéhez. Most megszólalt az ügyben Liptai Claudia.

Innentől kezdve, ha fel lehet használni egy halott ember hangját arra, hogy újrateremtsünk valamit, annak van egy olyan része, amit végig sem gondolnak az emberek. Hogy ott van egy kislány, aki nem biztos, hogy szeretné azt a hangot hallani, ami az édesapjáé, aki már nem élő ember" – mondta a TV2 Tények Plusz stábjának a csatorna egykori műsorvezetője. Claudia elárulta, a legjobban az idegesítette fel, hogy nem őt, hanem kiskorú lányát kereste meg a szinkronstúdió.

Panka szerette volna, ő mindent szeretne, amiből az apukája még tovább él. Aztán elmondtam neki, hogy ez nem ő, hanem egy gép teszi össze, nem a Karcsi által megkreált szavak. Ezután ő ezt megértette" – magyarázta a műsorvezető.