Már megint nem tartja be a KRESZ-szabályokat a Petőfi hídon vadul száguldozó G.w.M

G.w.M
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, néhány hete versenyzett egymással a Petőfi hídon L.L. Junior és G.w.M, előbbi erről videót is készített. Most újra bajba kerülhet Kulcsár Edina férje.
Vágólapra másolva!

A Bors kapott egy olvasói fotót G.w.M rossz helyen parkoló autójáról, ami mellé egy levél is érkezett. "Ma reggel G.w.M egy budapesti középiskola bejáratában parkolva reggelizget a Mester utcában található pékségben haverjaival kedélyesen beszélgetve, miközben teljesen akadályozza az iskola megközelítését. Mentők, tűzoltók sem tudnak adott esetben bejutni az épületbe."

Forrás: G.w.M/Instagram

A kép készítésének időpontjában már vagy 25 perce a helyszínen parkol, elakadásjelzőt használva a lap szerint, az autóról pedig képet is közöltek.

Az új szabálysértésről dr. Tóth István közlekedési szakjogászt kérdezték, aki így nyilatkozott: "Az útburkolatra festett megállási tilalmat erősítő jelzés nem véletlenül kerül oda, ahová kerül. Egy iskola esetében felmerül a rendszeres szállítás, amit ugye egy parkoló jármű egyértelműen akadályoz, de szóba kerülhet a mentők, tűzoltók akadályozása is. Ugyanakkor az épület használóját is gátolja a szabad mozgásban. Ilyen esetben a vészvillogó használata nem jelent mentesítő körülményt."