Kiderült hogyan ünnepelte születésnapját Liptai Claudia

Mutasd a hangod! TV2 műsor, zene, tv műsor, ének, Liptai Claudia
Vágólapra másolva!
Munkával ünnepelte ötvenedik születésnapját Liptai Claudia, aki korábban ezért fohászkodott, hogy ha betölti ezt az életévét is aktívan dolgozzon. Ez sikerült is neki, sőt, egy hónapig távol kellett legyen a családjától, mivel forgatáson volt. Ennek következményeképpen olyan változások történtek a családjában, amire ő sem számított.
Vágólapra másolva!

Liptai Claudia mindig is szerette a pörgős életvitelt, karrierje elején is úgy gondolta, hogy amíg csak lehet, ő dolgozni akar. Most Dubrovnikban forgatott egy hónapon keresztül, ahol szinte semmi szabadideje nem maradt magára.

- magyarázta Liptai, aki valóban munkával ünnepelte a nagy napot.

Azonban a családja nem hagyta magára, így meglátogatták őt, hogy kicsit együtt tudjanak ünnepelni. Lánya, Gesztesi Panka szinte már felnőtt nő, de kisfia, Marci még csak hétéves lesz. A műsorvezető elmondása szerint kisfia még nagyon igényli a társaságát, de ez a forgatások után megváltozott.

Többet nem is tudtak volna, hiszen feszített volt a tempó, fárasztó. Amikor Afrikában forgattam, a lányom, Panka még nagyon kicsi volt, féltem, hiszen még hazatelefonálni sem tudunk csak úgy. Most akár naponta hússzor is beszélhetünk, és van egy olyan férjem, aki élvezte, hogy egy hónapig csak a fiával és Pankával lehet. Marcival még közelebb is kerültek egymáshoz. Jót tett a kapcsolatuknak, hogy Marci nem tudott hozzám szaladni, ha valamire szüksége volt. Érzem, hogy imádják egymást" - mesélte a hot! magazinnak Liptai Claudia, aki boldogan nyugtázta, hogy kisfia és férje közelebb kerültek egymáshoz az ő távollétében.

Liptai Claudia és fére, Pataki Ádám Forrás: sarosi zoltan/Sarosi Zoltan