Gyerekkori traumájáról beszélt Krausz Gábor

Krausz Gábor
Vágólapra másolva!
Krausz Gábor nehéz időszakon megy keresztül, ugyanis véget ért házassága Tóth Gabival, aki úgy tűnik, már megtalálta a boldogságot egy másik férfi oldalán. Krausznak jelenleg a munkájára és kislányukra koncentrál, jelenleg a Séfek séfe című műsorban látható, ahol egy régi rossz emlékét idézte fel.
Vágólapra másolva!

Krausz Gábor jelenleg karrierjére és munkájára fókuszál azért, hogy megkönnyítse a válás miatti nehéz időszakot. A séf már szentendrei álomotthonukból is kiköltözött, ahol három hónapot tölthetett el a családdal.

Most a TV2 gasztroműsorában, a Séfek séfében láthatják a tévénézők, ahol szenvedélyének, a főzésnek hódolhat. A legutóbbi adásban azonban egy igen furcsa jelenetnek lehettek szemtanúi a nézők, ugyanis Krausz visszautasította az egyik versenyző ételét, nem volt hajlandó megkóstolni, hogy pontozni tudja azt. A séf furcsa viselkedését egy gyerekkori traumával magyarázta.

A menzán megetették velem úgy, hogy nem szerettem és belém nyomta az óvó néni" - kezdte magyarázatát a versenyzőnek, akinek elmagyrázta, hogy nem ő tehet róla, egyszerűen nagyon rossz emlékeket ébreszt benne ez az étel.

- indokolta Krausz a döntését, hogy miért nem szavazott bizalmat a versenyzőnek, miközben próbálta félretenni a töltött paprikától való irtózását.