Vágólapra másolva!
Krausz Gábor elmondta: sértőnek találja, hogy egyesek csak az "öt perc hírnévért" jelentkeznek a Séfek séfébe, miközben főzni sem tudnak. 
Vágólapra másolva!

A Séfek séfe frissen indult, ötödik évadában is elég sok excentrikus alak jelent meg a válogatókon, akik mintha csak a tévébe szerettek volna bekerülni, a szakácsművészetükkel nem igazán tudnának egyébként büszkélkedni.

A jelenségről a zsűritagok egyikének, Krausz Gábornak is megvan a véleménye: "Azt vettük észre, hogy egyre többen jönnek el hozzánk azért a bizonyos öt perc hírnévért. Tulajdonképpen nem is lenne ezzel akkora baj, ha ezek a srácok legalább egy picit felkészülnének arra, ami egy konyhában várhat rájuk. De nem ezt teszik,

Rabolják az időnket, és elveszik a lehetőséget olyanok elől, akik tényleg szívből szeretnének főzni. Ezt az én agyam nem fogja fel" – mondta a Borsnak.

Krausz Gábor a Séfek séfe válogatóján Forrás: TV2

"Ebben a műsorban már megszoktuk, hogy mindenre és mindennek az ellenkezőjére is van példa. Láttam olyan fiatalembert is a válogatók alatt, aki ugyan bohóckodva állt neki a főzésnek, de aztán egy ponton rájött, hogy valóban élvezi a dolgot. Összeszedte magát, és egészen értékelhető tányért tett le elénk. Én egyébként

és ha jól figyel, rengeteg mindent leshet el gyakorló szakácsoktól, mire eljön hozzánk, ide a TV2 stúdiójába" – üzente a jövőbeli jelentkezőknek.