Sokkoló videón mutatta meg smink nélküli arcát Lady Gaga

Hírességek
US singer-songwriter Lady Gaga arrives for the Academy Museum of Motion Pictures opening gala on September 25, 2021 in Los Angeles, California. (Photo by VALERIE MACON / AFP)
Vágólapra másolva!
Lady Gaga, az Oscar-díjas színész-énekesnő a szórakoztatóipar mellett a szépségiparban is próbál nevet szerezni magának. Most egy saját márkás korrektora miatt volt kénytelen megmutatni, hogyan is néz ki valójában.
Vágólapra másolva!

Ezelőtt valószínűleg még nem sokan láthatták így Lady Gagát, aki teljesen smink nélkül látható egyik legújabb videójában. Bár a felvételt nem a saját Instagram-oldalán osztotta meg, hanem sminkmárkája tette közzé, így is sokakhoz eljutott a videó.

A 37 éves színész-énekesnő egy fekete sportmelltartót viselt a sminkes videóban, ahol ő maga mutatta be, hogyan készíti el magának az alapokat. Lady Gaga vállalta a rizikót, hogy sokan megdöbbenek azon, hogyan is néz ki valójában, hiszen látszik, hogy neki is elég problémás a bőrtípusa, amit mindig kifogástalanul elfed.

Volt, olyan is, aki szerint szebb smink nélkül, de azért többen megdöbbentek a látottakon, sőt aggodalmukat fejezték ki miatta.

- írta egy követője a videó alatt, aki aggódik az énekesnőért.

- volt, aki nyersebben fogalmazta meg a véleményét, de akadtak olyanok is, akiknek kifejezetten tetszett a látvány.

"Nagyra értékelem, hogy egy híresség tényleg megmutatja természetes bőrét, amikor ilyen terméket mutat, a folyamatos szűrők és filterek helyett! Felemelő érzés ezt látni!" - írta valaki.