Nagy bajban lehet Harry herceg

Harry herceg, bíróság, per, Daily Mirror, Sussex hercege
LONDON, UNITED KINGDOM - JUNE 06: Prince Harry, the Duke of Sussex, leaves the High Court after giving evidence in his case which is a part of a group lawsuit against the Mirror Group Newspapers over alleged unlawful information gathering in London, United Kingdom on June 06, 2023. Rasid Necati Aslim / Anadolu Agency (Photo by Rasid Necati Aslim / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
Mint korábban mi is beszámoltunk róla, egyre feltűnőbb, hogy valami nincs rendben Harry herceg és Meghan Markle házasságában. A hercegi pár 2020 óta él Amerikában, egyre inkább eltávolodva a brit királyi családtól, ennek a rossz hatásai azonban most kezdenek tudatosulni Harry hercegben, aki ismét egyedül utazik haza a II. Erzsébet halálának évfordulójára rendezett megemlékezésre.
Vágólapra másolva!

A brit királyi család hamarosan megemlékezést tart a tavaly meghalt uralkodó, II. Erzsébet királynő tiszteletére, melyre Harry herceg is hazalátogat. Sajnos egyre rosszabb a viszonya családjával, amióta elköltözött Meghan Markle-el és a gyerekeivel Kaliforniába. Valószínűleg nagymamája halála és a családdal való feszültség miatt romlott meg a házassága is, feltehetőleg nagyon komoly mentális küzdelmei vannak.

A szakértők folyton elemzik a királyi család viselkedését, most Harry hercegre szegeződik minden figyelem, ugyanis komoly aggodalomra adhat okot az utóbbi időben tanúsított viselkedése. Feleségével szinte alig mutatkozik együtt, aki az utóbbi időben már Londonba sem tart vele, ha jelenése van családjánál. Sok időt töltenek külön, és a hírek szerint sem apja, sem tesetvére Vilmos herceg nem beszélt vele már hónapok óta.

Harry herceg az apja, III. Károly király koronázására is egyedül utazott, de szinte azonnal vissza is tért Amerikába. A híresztelések szerint most is visszautasították a közeledését és a megemlékezés után sem akarnak beszélni vele, hogy megoldódjanak a problémáik. Talán mégis lát esélyt arra, hogy rendezze a családi kapcsolatokat, mindenesetre nagyon feszülten viselkedik, nem tudja magát visszafogni.

A napokban felesége próbált segíteni a hercegen, ezért együtt mentek el Beyoncé koncertjére, ahol Meghan Markle remekül szórakozott, de Harry herceg feltűnően feszült volt az ott töltött idő alatt is. Állítólag folyton zsebre dugott kézzel, gondterhelt arccal, a telefonját bámulva kínlódta végig az ott töltött időt, csak akkor mosolyodott el egy kis időre, amikor felesége átölelte. A szakértő szerint nagy problémái lehetnek, ezért nem tud már szinte mosolyogni sem - írja a Mirror.