Világsztárral fotózkodott Epres Panni - kép

Epres Panni
Vágólapra másolva!
Epres Panni nem unatkozik az utóbbi időben, rengeteg felkérésnek tesz eleget. A modell nemrég Milánóban járt az egyik divatmárka nemzetközi bemutatóján a hazai csapattal, majd pár nappal később már Franciaországban volt feladata. A nívós eseményen világsztárok is részt vettek, így az egyik népszerű színésznővel is sikerült közös fotót készítenie.
Vágólapra másolva!

Epres Panni pár napja értesítette követőit arról, hogy Párizsba utazik, ahol az egyik legnépszerűbb kozmetikai márka rendezvényén vett részt, hiszen itthon már öt éve a szóbanforgó márka arca. A modell lelkesen újságolta, hogy mennyire hálás a feladatért, és eddig is mennyi remek élmény fűződik a feladatához.

Azt is sejtette, hogy a mostani rendezvény lesz az eddigi legjelentősebb feladata, melyet a híres Louvre múzeumban rendeztek meg. Epres Panni megígérte követőinek, hogy folyamatosan tájékoztatja őket az ottani eseményekről. Így történt, hogy nemrég közzé tett egy bejegyzést arról, hogy sikerült közös fotót készítenie a latin dívával, Penélope Cruzzal, aki szintén a kozmetikai márka nagyköveteként vett részt az eseményen.

Epres Panni egy rangos eseményen futott össze Penélope Cruzzal Forrás: Miss Balaton

A fotó a linkre kattintva tekinthető meg.