Bilincsben, magánzárkában kezdte 10 éves börtönbüntetését az ismert zenész

The Meadows Music And Arts Festival - Day 2 GettyImageRank3 Arts Culture and Entertainment Horizontal MUSIC MUSIC FESTIVAL
NEW YORK, NY - SEPTEMBER 16: Rapper Tory Lanez performs onstage during the Meadows Music And Arts Festival - Day 2 at Citi Field on September 16, 2017 in New York City. Roy Rochlin/Getty Images/AFP (Photo by Roy Rochlin / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Nem keveredhet a rabokkal az udvaron, külön kell étkeznie, senkivel nem beszél Tory Lanez. 
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, tíz év börtönt kapott a Grammy-jelölt rapper, Tory Lanez, miután 2020 nyarán lábon lőtte a rapperként ismertebb (eddig három Grammyt nyert) Megan Thee Stalliont.

Tory Lanez a színpadon Forrás: Getty Images via AFP/2021 Getty Images/Rich Fury
Megan Thee Stallion Forrás: https://www.instagram.com/theestallion/

Lanez ügyvédje "rendkívül keménynek és extrémnek" nevezte az ítéletet, szerinte ügyfelénél súlyosbító körülmény volt, hogy nemcsak az áldozata, de ő maga is ismert ember – írja a TMZ.

A két rapper elvileg jóban volt, de aztán valami nagyon elromlott köztük. A lövöldözés után készült videót itt tudja megnézni, ezen látszik, ahogy Megan Thee Stallion vérző lábbal sántikál a rendőrök megérkezésekor:

Már a börtönben van

Tory Lanez bizonyára magányosan érzi magát a börtön falai között, ugyanis celebként, sztárként kezelik - írta a TMZ. A rapper a North Kern állami börtönben, Delanóban, Kaliforniában van épp, de nem itt lesz tíz éven keresztül - sorsáról később döntenek.

Tory Lanez pár évvel ezelőtt Forrás: Getty Images via AFP/2017 Getty Images/Roy Rochlin

A lap szerint magánzárkában van teljesen egyedül, senkihez sem szól. Az őrök elkísérik a zuhanyzóba, ahol egyedül fürdik, és ha úgy dönt, hogy az udvaron tölti az idejét, akkor ő az egyetlen az elkerített területen, nem keveredhet más rabokkal. Cellán kívül bilincsben közlekedhet, őrök mellett.

Nem jár az étkezdébe sem, mint rabtársai, így minden ételt a cellába visznek. Állítólag főképp szendvicseket és főtt tojásokat eszik.