Itt az újabb botrány Tóth Andi körül

Tóth Andi
Vágólapra másolva!
Kilenc évvel ezelőtt egy egész ország zárta a szívébe a rocker külsejű, bájos, tizennégy éves kislányt, Tóth Andit, amikor először meglátták őt a színpadon. Lehengerlő tehetsége az első pillanattól kezdve egyértelmű volt. Fantasztikus adottságai és sikerei mellett azonban, a balhékból is kiveszi a részét – hol szántszándékkal, hol akaratlanul. Bár már úgy tűnt, végre botrányoktól mentes Tóth Andi élete, a jelek szerint továbbra is egy hullámvasúton ül.
Vágólapra másolva!

A nevét belekeverték már drogbotrányba is.

− Vannak pillanatok, amikor szíven tudja ütni az embert egy-két vélemény.

Ha elmegyek énekelni, azért, ha táncolni, azért, ha nem teszem ezeket, akkor meg azért – mesélt korábban a Borsnak a botrányokról.

De más problémás ügyekbe is keveredett már: káromkodik a közösségi oldalán, a követői számára az alkoholfogyasztást hirdeti, nemrég pedig Köllő Babettbe kötött bele. Sokan visszásnak tekintik ezeket a tetteket, azonban

Andi vitathatatlan tehetsége, munkához való hozzáállása mindig elnémítja a negatív hangokat.

Tóth Andi Forrás: Tóth Andi Instagram

Lemondott forgatások

A hot! szerkesztőség információi szerint a TV2 Hazatalálsz című sorozatának forgatásai nem zajlottak zökkenőmentesen – méghozzá Andi miatt.

"Többször is, talán összesen négyszer veszélyeztette a forgatást azzal, hogy előző nap késő este mondta le a forgatási napot, a menedzsere útján, betegségre hivatkozva. Ezzel jelentős anyagi hátrányt okozott a produkciónak. Olyan is megtörtént, hogy az íróknak egy éjszaka alatt kellett újraírniuk a forgatókönyvet, hogy a másnapi forgatási nap ne maradjon el teljes mértékben Andi miatt. Néhány stábtagot annyira megviselt a szituáció, az Andi okozta létbizonytalanság, hogy elsírták magukat" – ecsetelte a hot! magazinnak egy, a neve elhallgatását kérő informátor.

A produkció elhatározta, hogy Andinak a fentiek miatt távoznia kell a sorozatból. Még válogatást is tartottak a karakterére, ám végül úgy döntöttek, hogy mégis Andival fejezik be a sorozat fennmaradó forgatási napjait - írja a Bors.