Vakargatással a stressz ellen

Kalmár Paulina
Kalmár Paulina
Vágólapra másolva!
Pálfiné Paulina három gyerek büszke édesanyja. A kicsikre a nagymamák segítettek vigyázni, a síró, nyugtalan gyerekeket vakargatással altatták el. Nem múlt ez el nyomtalanul, fia, Pálfi Gábor, aki ma már felnőtt férfi, de 12 évesen kitalálta, vakargató szalont kell nyitniuk. Addig noszogatta édesanyját, míg végül megvalósult az álma. A Scratch&Joy-üzletük a Belvárosban várja vendégeit, szerte Európában levédették a tevékenységet és óriási terveik vannak.
Vágólapra másolva!

Budapest belvárosában egy egészen különleges szalon nyílt meg egy hónapja.

Hosszú körmeinkkel vakarjuk a pácienseinket, ennek rengeteg pozitív hatása van: segít felfrissülni, regenerálódni, vérnyomást csökkenti, erősíti az immunrendszert, csökkenti a depresszió kialakulásának esélyét is. 0-99 éves korig mindenkinek ajánljuk ezt a fajta szolgáltatást: babáknak, terhes nőknek, üzletembereknek, sportolóknak. A páciens fejénél kezdjük a kezelést, akupresszúrás pontokat érintve, ennek hatására egy mély relaxáció kezdődik meg az illető testében, nyugalomérzés tölti el azt" – mondja az Origónak Kalmár Paulina, a Scratch&Joy Body Relax Stúdió alapítója.

"A feszültség százszázalékosan oldódik, a túlfeszült izmok ellazulnak, energiával töltődnek fel. A kezelés fokozza a véráramlást miközben boldogsághormont is felszabadít, ezáltal a páciens elégedettebbnek érzi magát" – tette hozzá. Hogy honnan jött az ötlet, arra már édesanyja, Pálfiné Paulina válaszolt.

A mai napig a fiam 19 évesen az ölébe fekszik és kéri a mamát, hogy kaparja és ettől még mindig képes elaludni. Mindig azt szerette volna, hogy mutassuk meg ezt a csodálatos érzést a világnak" – mondta a Scratch&Joy Body Relax Stúdió másik alapítója.

Pálfiné Paulina hangsúlyozta, hogy eddig akik igénybe vették a szolgáltatásukat, azok közül mindenkire teljesen más, pozitív hatással volt a kezelés: volt, aki ellazult és elaludt, másnak javult a hangulata és enyhült a fejfájása, egy hölgynek a vérnyomása lejjebb ment, illetve sokkal jobb lett a közérzete.

„A legnagyobb melegben például bejött egy 40 év körüli üzletember, mondta, hogy olvasott rólunk, és eldöntötte, hogy ebédidőben kipróbálja a szolgáltatásunkat, nagyon tetszett neki, illetve koncentrációjavulásról és felgyorsult agyműködésről számolt be. Amikor megnyitottuk a szalont, nem az volt csak a célunk, hogy legyen egy szalon, ahol naponta harminc vendéget tudunk kiszolgálni, hanem franchise rendszerben is gondolkodtunk. Már vannak is érdeklődők, befektetők, akik szívesen csinálnák ezt az üzletet világszerte. Minden adott a terveinkhez, nem csak Magyarországon, hanem Európában is levédettük a tevékenységet" – mondta.