Újabb részletek derültek ki a fiatal sztár tragikus haláláról

celebrity television Horizontal
Angus Cloud
Vágólapra másolva!
Korábban már írtunk róla, 25 éves korában meghalt Angus Cloud, az Eufória sztárja. Édesapja egy héttel előtte vesztette életét, daganatos volt. Megszólalt a színész édesanyja, állítja, fia biztosan nem akart öngyilkos lenni.
Vágólapra másolva!

Lisa Cloud közösségi oldalán üzent, amit a Bors szúrt ki. Az édesanya volt az, aki megtalálta a fiát, és értesítette a rendőrséget, úgy fogalmazott: túladagolhatta magát. Egyesik szerint azonban lehet, hogy öngyilkos lett, anyukája ezt cáfolja.

Újrarendezte a szobáját, és tárgyakat helyezett el a házban azzal a szándékkal, hogy egy ideig még otthonának hívja a helyet, amit annyira szeretett. Beszélt arról a szándékáról, hogy segíteni fog a főiskolán tanuló testvérei ellátásában, és érzelmileg és anyagilag is segíteni fogja az édesanyját. Nem állt szándékában véget vetni az életének. Amikor megöleltük egymást este, elmondtuk, mennyire szeretjük egymást, és azt mondta, hogy reggel találkozunk. Nem tudom, hogy ezután bejuttatott-e valamit a szervezetébe, és ha igen, akkor mit. Csak azt tudom, hogy a fejét lehajtotta az íróasztalra, amin művészeti projekteken dolgozott, elaludt, és többé nem ébredt fel. Lehet, hogy kiderül, hogy véletlenül és tragikus módon túladagolta magát, de az teljesen világos, hogy nem állt szándékában kicsekkolni ebből a világból" – írta Facebook oldalán az összetört édesanya, aki arról is beszélt, hogy fiának sokat kellett küzdenie, de támogatták és szerették.

Forrás: AFP/Chris Delmas