Tragikus balesetben elvesztette szüleit a híres műsorvezető

Phil Spencer
Phil Spencer
Vágólapra másolva!
Phil Spencer, brit műsorvezető két nappal szülei halála után közösségi oldalán írt a családját ért tragédiáról. Richard és Anna 60 év együttélés után, együtt, saját birtokukon haltak meg.
Vágólapra másolva!

A 89 éves Richard és a 82 éves Anna gondozójukkal együtt ebédelni indultak pénteken, az étterembe viszont már nem értek oda. Autójuk letért az útról és a folyóba zuhantak. Történt mindez a saját birtokukon, Canterbury közelében.

A férfi a helyszínen életét vesztette, a nőt kórházba szállították, de nem tudták megmenteni. Ápolónőjük könnyebb sérüléseket szenvedett.

Két nappal a szomorú eset után közösségi oldalán üzent a műsorvezető, ezt a Ripost szúrta ki.

Családként mindannyian igyekszünk abba kapaszkodni, hogy anya és apa együtt vannak, és egyiküknek sem kell soha a másik elvesztését gyászolni. Ami önmagában áldás" – írta Phil Spencer, aki többek között arról is beszámolt, hogy édesanyja egy héttel a baleset előtt azt mondta, elfogadta, hogy Richarddal együtt fognak meghalni. Neki ugyanis Parkinson-kórja volt, a férfi pedig egyre súlyosbodó demenciával küzdött.

Jelenleg borzasztó érzés, de közel 60 évnyi házasság után együtt haltak meg a farmon, amit annyira szerettek. Tudom, hogy ez vigasz lesz a jövőben. Anya, apa együtt vannak, pontosan ott, ahol lenni szerettek volna" – írta a műsorvezető. Úgy fogalmazott, Isten ezt tervezte velük, és ez egy jó terv volt.