Megdöbbentő, mire készül a Família Kft. 95 éves sztárja

Baranyi László
Vágólapra másolva!
Baranyi László mióta elkapta a koronavírust, sokkal rosszabbul van, azonban nem adja fel, hogy újra a régi legyen. Még hitelt is felvenne, hogy őssejtterápia segítségével könnyebben tudjon járni.
Vágólapra másolva!

Baranyi László 2021-ben hetekig kórházban feküdt koronavírus miatt. Azóta nincs a legjobban.

Ebben a korban azonban műteni már nem igen mernek. Botot nem veszek a kezembe, ahhoz túl hiú vagyok, tolószékről pedig hallani sem akarok. Most, ha hosszabb távot sétálunk a feleségembe kapaszkodom, de jó lenne, ha egyedül is képes lennék újra biztosan járni. A barátom ajánlotta az őssejtterápiát, az ő 78 éves édesanyján ugyanis sokat segített. Februárban, amikor megkapta, még tolószékben ült, de májusra olyannyira jól lett, hogy már a saját lábán utazott el a Kanári-szigetekre – mondta a színész a Blikknek, hozzátette, ő is szeretné kipróbálni ezt a kezelést.

Másrészt utána néztünk, és a kezelés összesen hatszázezer forintba kerül. Ez azért nem kevés pénz, idő kell, mire ki tudom gazdálkodni a nyugdíjamból. Év elején szoktuk megkapni mindig a Família Kft. ismétléseiért járó jogdíjakat, remélem, az lesz akkora összeg, ami elég lehet a kezelésre. Ha mégsem, legfeljebb kérek baráti kölcsönt vagy veszek fel hitelt. Azt gondolom, ezért érdemes. Szerencsére a sztrókból teljesen felépültem, nem sérült sem a beszédkészségem, sem a mozgásom. Vérhígítót viszont szednem kell, mert sűrű és a vérnyomásomra is figyelnem kell. Havi 1-2 alkalommal szokott magasabb lenni, olyankor le kell feküdnöm és be kell vennem az erre felírt orvosságomat. Egyébként jól érzem magam, június vége óta az Ábrahámhegyen lévő kis vityillónkban vagyunk Klára asszonnyal. Sokat vagyok kint a természetben, olyan jó itt a levegő, és igyekszünk naponta sétálni egy nagyot – tette hozzá Nagypapa, akinek van is kikért jól lennie.

Feleségén kívül kis unokája is rengeteg örömet okoz neki, Kamilla egyébként most érettségizett,

a színész szeretné még támogatni őt nagyon sokáig.

Forrás: József Attila Színház