Súlyosan megsérült Britney Spears, kórházba került

Britney Spears
Vágólapra másolva!
Verekedés során betört a feje, össze kellett varrni.
Vágólapra másolva!

Ahogyan arról már korábban beszámoltuk, válik az énekesnő és férje, Sam Asghari. A férfi állítja, Britney hűtlen volt és azt tervezi, hogy megtámadja a házassági szerződést is. Az énekesnő saját vagyonát elkülönítette az esküvőjük előtt, a férfi azonban hatalmas kártérítésre tart igényt - erről itt olvashat hosszabban.

Britney Spears nem unatkozik otthon Instagram

Britney rendszeresen szerepel a lapokban, de nem az új zenéivel, hanem a botrányaival: pár héttel ezelőtt egy étteremben verték meg. A Las Vegas-i Catch étteremben történt az eset, ahol egyszerre jelent meg Britney Spears és a férje, Sam Asghari, valamint az NBA jelenlegi legmagasabb sztárja, a 19 éves Victor Wembanyama. Spears elmondása szerint nagy rajongója a kosársztárnak, és csak egy közös fotót akart volna vele, aminek érdekében megkocogtatta a vállát – mire Wembanyama egyik testőre (mint kiderült, a San Antonio Spurs biztonsági főnöke) reflexből odacsapott az énekesnőnek: olyan pofont adott neki, hogy Spears a földre esett, a napszemüvege is lerepült a fejéről. Erről itt olvashat többet.

Britney Spears megint botránnyal került a lapokba Forrás: Britney Spears/Instagram

A Daily Mail most arról ír, hogy Britney Spears fején felrepedt a bőr, amikor nekiesett egy dohányzóasztalnak, miközben Sam Asghari verekedett. Állítólag a csúnya veszekedés után a popikon orvosi ellátásra szorult, kórházba került, össze kellett varrni a sebet. A TMZ alapítója, Harvey Levin azt állította a Britney Spearsről szóló dokumentumfilmben, hogy egy hotelszobában történt az eset, ami után már nem is annyira meglepő, hogy válnak.