Megszólaltak a celebvilág szánalmas figurái is Tóth Gabiról

Lakatos Márk, Kajdi Csaba
Vágólapra másolva!
Tóth Gabi és Krausz Gábor válásáról mindenkinek megvan a véleménye, többek között az öltöztető Lakatos Márk és a modellügynök Kajdi Csaba is megszólalt. Mivel mindketten abból próbálnak megélni, hogy náluk sikeresebb embereket szidnak, nem kellett sokáig várni, hogy elmondják "gondolataikat".
Vágólapra másolva!

Tóth Gabi és Krausz Gábor válására több hazai sztár empatikusan reagált, vagyis mondhatni normálisan. Persze, nem mindenki.

Tóth Gabi Forrás: Tóth Gabi/Instagram

A modellügynök, Kajdi Csaba egy repülőgép vécéjéből jelentkezett az Instagram-oldalán, onnan bölcselkedett: "addig nem engedi el az asszonyka az egyik indát, amíg meg nem fogja a másikat" – mondta, valószínűleg rendkívül művelt stílusában arra utalva, hogy az énekesnőről másik férfival készült fotó jelent meg, egy teljesen hivatalos facebook-oldalon a napokban.

Kajdi Csaba és Lakatos Márk Forrás: Indirekt

A szánalmasan gyűlölködők táborához csatlakozott az RTL Klubból is kirúgott Lakatos Márk öltöztető is, aki azt az elmésséget fejtegette, hogy szerinte, aki korábban keresztényi szeretetben él és neveli gyermekét, az később nem válhat el.