Meghalt a Dallas alkotója

Dallas, tévé, sorozat, tévésorozat, Ewing család
Vágólapra másolva!
A kilencvenes évek legnagyobb sikersorozata volt a kultusszá vált Dallas, ami hazánkban is rengeteg nézőt ültetett a tévé elé. A siker David Jacobs nevéhez fűződik, ugyanis ő maga találta ki a törénetet, melynek producere, rendezője és forgatókönyvírója is volt egyben. Jacobs évek óta húzódó, súlyos betegségének következtében halt meg.
Vágólapra másolva!

David Jacobs éveken át küzdött az Alzheimer-kórral, de múlt vasárnap végül feladta a harcot, 84 éves korában halt meg. A Dallas alkotója a burbanki Providence Saint Joseph Medical Centerben, orvosi felügyelet alatt halt meg, a hírt fia, Aaron Jacobs erősítette meg a Varietynek. Jacobs legnagyobb sikere kétségkívül a Dallas volt, melynek spinoffjait és a folytatását is ő maga írta és rendezte. Az eredeti sorozatot 1978 és 1991 között készítette, mely összesen 14 évadot élt meg.

A Dallas sztárjai: Victoria Principal , Patrick Duffy , Jim Davis , Linda Gray , Larry Hagman , Charlene Tilton , Barbara Bel Geddes Forrás: Photo by Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP