Megdöbbentő dolgot mondott Zalatnay Saroltáról Cicciolina

staller ilona, cicciolina
Ilona Staller, known as Cicciolina, Italian porno-star and member of Italian Parliament, poses for photographers, in Lyon on May 16, 1988. AFP PHOTO GERARD MALIE AFP/AFP/-/STF/cla / AFP PHOTO / GERARD MALIE
Vágólapra másolva!
Staller Ilona nyilvánosan sértette meg egykori barátnőjét, azt, akivel a '80-as években még közös kazettájuk is lett.
Vágólapra másolva!

Az egykori pornőszínésznő a mai napig odafigyel testére, próbál megfelelően étkezni.

Az étkezésben törekszem az egyensúlyra: ha délben tésztát eszem, akkor este csakis saláta jöhet. Nem akarok akkora lenni, mint Zalatnay Cini. Régen 3-as méretű melleim voltak, majd a szoptatás után megváltoztak, ezért megcsináltattam őket. Ma már 6-os, 7-es a méretem! Persze, ami hátrány, az előny is: a férfiak imádják a nagymellű nőket" – magyarázta Cicciolina a HOT! Magazinnak adott interjújában. A Bors megkereste az énekesnőt, aki higgadtan reagált egykori barátnője kijelentésére.

Sosem volt bajunk egymással, és azt gondolom, most sem akart bántani engem. Talán valaki rávette, hogy ezt mondja. Több mint fél éve nem beszéltünk, nem követjük egymást. Lehet, hogy nem is tudja, hogy épp nemrég visszavetettem a cicit eredetire" – mondta Cini. A két nő Kebelbarátság című dala 1988-ban jelent meg.

"Talán mondhatjuk, hogy akkoriban barátság volt köztünk, esetleg... Azt elismerem, hogy talán kicsit több kiló lettem az utóbbi időben, sajnos a pajzsmirigyem nincs rendben, ezt pedig hízással jár. De nem gondolnám, hogy akkora darab lennék, hogy velem kéne példálóznia. Nekem nincs problémám magammal, vele pedig pláne nincs. Egyébként nem irigylem tőle a nagy melleit, sőt, szerintem Ilona mellei már túl nagyok is... Ami 30-40 évesen szexi, az nem feltétlenül az 60 év felett. Annak idején a szerelmem kedvéért csináltattam meg a melleimet, és most talán kijelenthetem, hogy megbántam, nekem teher volt" – zárta az énekesnő.