Magyarországon küzd tovább a babáért Vajna Tímea

Vajna Tímea
Vágólapra másolva!
Régóta vágyik az anyaságra Vajna Tímea, aki továbbra is mindent megtesz azért, hogy teljesüljön élete legnagyobb álma. A jelek szerint jelenleg ismét Magyarországon tartózkodik: néhány hete még Andy Vajna hagyatékának rendezgetéséről osztott meg fotót, most  pedig újra részt vett egy, a talp idegeit érintő terápián.
Vágólapra másolva!

A kezelésről maga a klinika alapítója nyilatkozott pár hónapja. "Minden szervezet egyedi és megismételhetetlen, így mindenkinek más mennyiségű kezelésre van szüksége. Volt olyan hölgy, aki másfél hónap terápia után várandós lett, de akadt, akinek fél évre is szüksége volt a sikerhez. Egy alkalom semmiképpen nem elegendő, a terápia során hónapokon át, heti több alkalommal kezeljük a pácienst" – mondta el a Blikknek akkoriban Vargha Zsolt, akinek utolsó mondata azt sejteti, hogy Tímea rendszeresen visszajár Magyarországra a siker érdekében.

Forrás: Vajna Tímea/Instagram

Mindeközben a modell a tengerentúl is próbálkozik, az évek alatt rengeteg csodakezelésnek és orvosi beavatkozásnak vetette alá magát, legutóbb pedig egy hónapja esett át az ötödik petesejt-beültetésén.

Akkor megmutatta a követőinek, hogy négyféle injekcióval kell szúrnia magát, többek között egy tüszőstimuláló hormonnal, aminek rengeteg mellékhatása lehet.