Kiderült, milyen hatással volt az állatkínzási botrány Dolly karrierjére

Dolly
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, rettenetes állapotban lévő kutyákra bukkantak egy gyöngyösi háznál még májusban, ahol Dolly menedzsere tartotta az állatokat. Az énekesnő tudott arról, hogy ot állatok vannak, de azt állítja, hogy nem sejtette, milyen borzalmas körülmények közt vegetálnak. Hogy hatott mindez a karrirjére? 
Vágólapra másolva!

"Valóban volt bennem egy ilyen gondolat, hogy jövőre a Hungária és az életműkoncert lesz a pályafutásom csúcsa, és talán ott kéne abbahagyni. Hozzáteszem, akkoriban nagyon kimerült és fáradt voltam, mert tényleg rengeteget dolgozom. Aztán sokat gondolkodtam ezen, és rájöttem,
nem tudnám a színpad nélkül elképzelni az életem, és bár olykor már itt-ott fáj, ha meglátom a közönséget, minden örömöm,

Nem akarom ezt kizárni az életemből, szóval mégsem vonulok vissza, csinálom, ameddig csak bírom és van rám igény" - mondta az énekesnő a botrány után. A szörnyű esetről itt olvashat hosszabban.

Dolly bajban volt, de a koncertjeire járnak sokan tv2

De nyár van és ilyenkor a legtöbb hazai könnyűzenész útra kel, turnézik, Dolly pedig nem akarta lemondani a fellépéseket. Mint legutóbbi Facebook-posztjából látszik, sokan elmentek megnézni a koncertjét:

Dolly Kónyon lépett fel

Itt van videón a fellépés egy része:

Pár nappal korábban, egy másik helyszínen: