Kiderült, miért halt meg 27 évesen az egykori gyereksztár

DENNIS FRANZ;AUSTIN MAJORS Blue, Photography, New York City Police Department, 1990-1999, Arts Culture and Entertainment, Austin Majors, Dennis Franz, California, City Of Los Angeles, USA NYPD BLUE - "Safe Home" - Airdate: May 25, 1999. (Photo by ABC Phot
NYPD BLUE - "Safe Home" - Airdate: May 25, 1999. (Photo by ABC Photo Archives/Disney General Entertainment Content via Getty Images) DENNIS FRANZ;AUSTIN MAJORS
Vágólapra másolva!
Kiderült, hogy mi okozta az egykori gyerekszínész, Austin Majors halálát februárban.
Vágólapra másolva!

Hivatalossá vált, amit a TMZ már februárban gyanított, hogy Austin Majors fentaniltúladagolásban halt meg 27 évesen. A holttestét egy Los Angeles-i hajléktalanszállón találták meg, de a Los Angeles megyei halottkém balesetnek minősítette a halálát – ezt is tartalmazza a most kiadott jegyzőkönyv.

Majors 1995-ben született, de már 1999-ben megkapta legismertebb szerepét a New York rendőreiben, ahol végül hét évadon keresztül, közel 50 epizódban alakította a főszereplő nyomozó, Andy Sipowicz fiát, Theót.

Austin Majors a New York rendőreiben az apját játszó Dennis Franzcal Forrás: ABC

Vendégszereplőként aztán olyan sorozatokban is megjelent, mint a Vészhelyzet, a Herkules, a Jim szerint a világ, az NCIS, a Született feleségek vagy az Így jártam anyátokkal – 2009-ben azonban, alig 14 évesen már fel is hagyott a színészettel.