Heteken belül új évaddal tér vissza a TV2 kedvelt műsora

Kasuba L. Szilárd
Vágólapra másolva!
Az első évad nagy sikere után újra képernyőn a TV2 „Sikeres leszek!" című, álláskeresőknek szóló műsora. Indul a második évad.
Vágólapra másolva!

Új részekkel tér vissza szeptember 2-án a TV2 képernyőjére a „Sikeres leszek! - Az álláskeresők műsora", amely újabb tíz részben igyekszik választ és megoldást kínálni a munkakeresők vagy munkahely-váltók leggyakoribb kérdéseire, problémáira. A műsor házigazdája ismét Kasuba L. Szilárd lesz, aki elárulta, több újdonsággal is készülnek a műsorban.

Kasuba L. Szilárd Youtube

„Nagyon örülök neki, hogy visszatér a műsor, hiszen meggyőződésem – és a visszacsatolások is ezt igazolták –, hogy nagyon sok álláskeresőnek, munkahely-váltónak sikerült segítenünk az első évadban.

ráadásul ezúttal több területet is tudunk majd érinteni, ahol még több pozíciót mutatunk majd be. Szintén újdonság lesz, hogy nem csak bemutatjuk majd a lehetőségeket, de azokat a munkavállalókat is elkísérjük, akik mér az adott pozícióban dolgoznak, így még hitelesebb betekintést nyújthatunk azoknak, akik ez iránt a terület iránt érdeklődnek" - fejtette ki Kasuba L. Szilárd.

A TV2 álláskeresőknek szóló műsorában elismert HR-esek, tanácsadók, cégvezetők, fejvadászok, önéletrajzírók segítik az álláskeresők gyakran rögös útját. A "Sikeres leszek!" adásaiból érdekes foglalkozásokat és karrier utakat is megismerhetünk közelebbről - mindezt annak érdekében, hogy a nézők közelebb kerüljenek álmaik megvalósításához.