Elveszett gyűrűt kerestek a vízben, de sokkal rémisztőbb dolgot találtak

Young man snorkelling underwater 20-24 years adventure bare chest caucasian exploration freedom healthy living holding memories millennial motion nature one person outdoors Pacific snorkel snorkelling swimming búvár búvárkodás
Young man snorkelling underwater, Vava'u, Tonga, Pacific Ocean. (Photo by CAIA IMAGE/SCIENCE PHOTO LIBRARY / NEW / Science Photo Library via AFP)
Vágólapra másolva!
Elképzelhető, hogy egy felderítetlen bűnügyi eset hiányzó bizonyítéka a fémdobozba zárt pisztoly.
Vágólapra másolva!

Elveszett gyűrű keresésével, furcsa felfedezéssel folytatódott egy snorkelkaland a napokban. "Austin barátommal beugrottunk a vízbe, hogy megnézzük, megtaláljuk-e a gyűrűt. 30 perc keresés után sem találtuk meg... de valami mást felfedeztünk" - mondta videójában egy Colty nevű tiktokker a Daily Star szerint, aki fegyvert és pénzt talált egy dobozban a víz alatt.

tiktok

Kezdetben úgy tűnt, hogy a rejtélyes leletük nem több egy iszapos doboznál: sziklák közé volt beszorulva, háromszor kellett lemerülniük, hogy felhozzák. Rozsdás volt, ott helyben kis sem tudták nyitni a kerek fémdobozt, úgyhogy a szállásukra mentek. Ott szerszámokkal felnyitották, régi érméket és egy lőfegyvert találtak a többmilliós megtekintésnél járó videó szerint.

A kommentelők szerint nincs rendben ez a zsákmány, gyanús az egész: miért dobott volna be bárki a vízbe pénzt és fegyvert egy fémdobozban? "Pisztolyt dobtak egy tóba zárt dobozban? Kicsit gyanúsnak tűnik, ha engem kérdezel" - írta egy követője.

"Ez valószínűleg egy bűncselekmény során használt fegyver. Be kellene adnod a rendőrségen" - tette hozzá egy másik.