Váratlan döntést hozott a világhírű séf, aki 270 ezer forintért adott egyetlen szelet húst

Salt Bae
Vágólapra másolva!
Salt Bae most lehetőséget kínál a rajongóknak, hogy a híres Nurs-Et Steakhouse-ban 39 fontért ehessenek.
Vágólapra másolva!

A 2019-es indulása óta az éttermet elárasztották a negatív kritikák, címlapokra került a drága menüje miatt. Egyszer egy vendég kiposztolta a vacsorája számláját, 1812 angol fontot kellett fizetnie - ebből egy steak volt 630 font, azaz 270 ezer forint. Minden falat nagyjából 30-40 ezerbe került az óvatlan vendégnek.

Salt Bae nagy pózőr instagram.com/nusr_et/

Valószínűleg konzultált egy marketingessel, aki figyelmeztette, hogy igen népszerűtlen a riasztó árai miatt, így a séf egy új menüt állított össze, amely megfizethetőbb, többek között egy hamburgert és sült krumplit kap 45 fontért, aki asztalt foglal. Van egy speciális ebédmenüje is, amelyet a vendégek hétfőtől vasárnapig dél és délután 5 óra között fogyaszthatnak el, és amely tartalmaz egy előételt, egy főételt és egy desszertet 39 fontért személyenként.

Gökçe, ismertebb nevén Salt Bae, 2017-ben lett hamar ismert a közösségi médiában színpadias sószóró mutatványai miatt, amelyekkel több mint 38 millió követőt szerzett magának az Instagramon. Erről van szó:

Salt Bae így szórja a sót instagram.com/nusr_et/

Nemrég írtuk, hogy a török vendéglős, Nusret Gökçe tulajdonában lévő Salt Bae Burger New York bezárt: ez azután történt, hogy a kritikusok a város "legrosszabb éttermének" nevezték a helyet. Olyan kritikát is olvasni róla, hogy épp annyira volt kellemes a hely, mint egy repülőgéphangár, ráadásul 34 ezer forintot kértek egy hamburgerért.