Újabb részletek az életveszélybe került Polgár Árpád állapotáról – videó

Polgár házaspár, Árpád, Tünde
Vágólapra másolva!
Korábban már beszámoltunk róla, az üzletember életveszélyes balesetet szenvedett február végén Amerikában, súlyos koponyasérüléssel került kórházba.
Vágólapra másolva!

A szerencsétlenség egyik szövődménye az lett, hogy Árpád nem érzi a szagokat, ízeket. Felesége nyilatkozott erről korábban. "Az orvos azt mondta, vagy visszajön Árpi íz- és szagérzékelése, vagy nem. Egyelőre semmit nem érez. Az orvostudomány az ilyen agyidegi sérülésének tekintetében még nem annyira fejlett, ezért várnunk kell, majd az idő eldönti, mi lesz. Gyakorlatilag bármit adhatok Árpinak enni, az sem baj, ha elsózom, úgysem érzi" - mondta az egykori luxusfeleség.

Forrás: Polgár Árpád/Instagram

A baleset óta eltelt jó pár hónap, a férfi ennek ellenére még mindig nem a régi.

Bizonyos dolgok pedig nem jutnak eszembe, de kúrálom magam és fejlődök..." – mondta a TV2 Mokka című műsorában az egykori műkereskedő. Azt is elmesélte, feleségével a Közel-Keletre utaztak nemrég.

Egy ponton már arra kellett gondolnunk, hogy ennek szabad ég alatt való alvás lesz a vége, mert ránk esteledik és nem fogunk visszatalálni. Nagy nehezen felmásztunk egy sziklára, ahonnét nagyon messze látszott a tábor. Láttuk, hogy végig rossz irányba tartottunk."