Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Tóth Verának elege lett, mindent elmondott a húgáról

Sztárban sztár Tóth Gabi Tóth Vera Sztárban sztár sajtótájékoztató
Sztárban sztár sajtótájékoztató
Vágólapra másolva!
Tóth Verának elege lett, beolvasott azoknak, akik a húgát, Tóth Gabit támadják az interneten.
Vágólapra másolva!

Tóth Vera felszólalt Tóth Gabi védelmében, akit egyre több támadás ér a közösségi felületeken, legutóbb egy ízléstelen manipulált kép jelent meg róla egy zárt bulvárcsoportban – ami Tóth Vera szerint már verbális bántalmazásnak számít.

"Vidéki lány vagyok, vidéki mentalitásban nőttem fel, napi szinten találkoztam pletykával. Mindenki elmondta, hogy kiről mi a véleménye, rendszerint a háta mögött. De az egy adott közösségen belül történt, és mégiscsak ártatlanabb volt.

A social media teret ad boldog-boldogtalannak, hogy véleményt formáljon olyan emberekről, akiket abszolút nem is ismernek, csak felültek a hullámvasútra, és sokszor ész nélkül belerúgnak bárkibe" – mondta el a véleményét a Ripostnak.

Tóth Gabi és Tóth Vera Fotó: Polyák Attila - Origo

"Tudom, hogy Gabi megosztó személyiség, és hogy az ismert emberekről pletykálnak. De ne érezze azt a közönség, hogy bárki bármit mondhat, mert ezen a ponton ez már a verbális bántalmazás fogalmát meríti ki. Mi is ugyanolyan emberek vagyunk, mint mások.

– tette hozzá.

Végül a Tóth Gabit kritizálóknak azt üzente, hogy menjenek el egyszer az énekesnő koncertjére, és garantáltan megváltozik a véleményük: "Azoknak, akik bántják őt, pedig azt tanácsolom, jöjjenek el a koncertekre, Palkonyára vagy máshova, nézzék meg, milyen a hangulat, milyen átkötő szövegeket mond Gabi, hogy teljesít művészként. Rögtön megváltozna a véleményük róla" – vélte.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről