Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Titokban mehet férjhez Tóth Vera

Tóth Vera
Vágólapra másolva!
Ritkán beszél magánéletéről Tóth Vera, aki tavaly év elején költözött össze vőlegényével, Pauli Zoltánnal, akivel négy éve él boldog kapcsolatban. A páros nagyon elfoglalt, főleg nyáron, így nem nagyon terveznek nagyobb pihenést, de az énekesnő sejtelmesen fogalmazott az augusztusi terveikkel kapcsolatban.
Vágólapra másolva!

Tóth Vera szerint a leghúzósabb időszak kapcsolatukban a nyár, amikor séf párjának is sokkal több munkája akad, neki pedig rengeteg fellépése van. Attól függetlenül fontosnak tartja az együtt töltött időt, csak nehezen találnak olyan napokat, amikor mindketten szabadok.

Én a szórakoztatóiparban dolgozom, ő pedig a vendéglátásban, nagyon hasonló az időbeosztásunk. Megértéssel vagyunk egymás iránt, és igyekszünk a lehetőségekhez mérten a legtöbb időt együtt eltölteni. Ezen kívül minden héten kijelölünk egy fix napot, amikor együtt vagyunk, csak ketten. Nem kell feltétlenül puccos programra menni, az is jó, ha csak bámuljuk a tévét, de együtt legyünk, érezzük egymás közelségét. Ezt minden párnál kötelezővé tenném" - magyarázta Tóth Vera, aki elárulta, hogy az elmúlt pandémiás időszak miatti kiesést szeretnék idén bepótolni.

A sok elmaradt koncert, a kötelező zárvatartás és karanténidőszak hatását még mindig érzik, így fontos számukra, hogy behozzák a korábbi lemaradásaikat. Azzal kapcsolatban, hogy mit terveznek az augusztusi három pihenőnapon, csak sejtelmesen válaszolt.

- mondta Tóth Vera, aki nevetve nyugtázta azt a feltételezést, hogy augusztusban titkos esküvőt terveznek-e Pauli Zoltánnal.

"Év végére meglátjuk, mennyire volt gyümölcsöző a nyári tevékenységünk. Szeretnénk, csak úgy, mint idén, januárban a trópusokra utazni, két hétre elszökni a szürke télből egy másik kontinensre" - mondta a Borsnak Tóth Vera, aki talán ezzel már a nászútra tett utalást.

Tóth Vera és párja, Pauli Zoltán titokban házasodhatnak össze Forrás: Instagram
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről