Meglepő hírek jöttek Sinéad O'Connor haláláról

Horizontal SINGER-WOMAN CONCERT PORTRAIT ATTITUDE OPEN-MOUTHED EYES CLOSED FESTIVAL MUSIC FESTIVAL MUSIC FESTIVAL INTERCELTIQUE SINGING
(FILES) Irish pop singer Sinead O'Connor performs during the 37th International Celtic Festival in Lorient, western France on August 5, 2007. Irish pop singer Sinead O'Connor, who shot to fame in the 1990s, has died at the age of 56, Irish media reported on July 26, 2023. In a statement her family said it was with "great sadness that we announce the passing of our beloved Sinead. Her family and friends are devastated and have requested privacy at this very difficult time," Irish national broadcaster RTE reported. (Photo by Fred TANNEAU / AFP)
Vágólapra másolva!
Turnét is tervezgetett, nyolc kiadatlan, kész dal van tőle.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, 56 évesen meghalt Sinéad O'Connor, a halálának pontos körülményeit azonban nem közölte a nyilvánossággal a család. A Scotland Yard szóvivője most elmondta, hogy a rendőrség bejelentésre ment ki egy londoni címre, ahol aztán megtalálták az énekesnő holttestét – újraéleszteni már hiába próbálták.

Sinéad O'Connor egy New York-i fellépésen Forrás: Getty Images via AFP/2012 Getty Images/Jason Kempin

A rendőrség nem talált gyanús nyomot, a hozzátartozók értesítése után az esetet átadták a halottkémnek. A halál okát egyelőre nem tudni, a vizsgálat hetekig is eltarthat az illetékes orvosszakértői hivatal szerint - de Sinéad O'Connor szomszédai szerint a sztár "mosolygott és boldog volt" néhány nappal a halála előtt.

Sinéad O'Connor a szomszédok szerint rendben volt pár nappal a halála előtt Forrás: AFP/Fred Tanneau

A Daily Star most arról ír, hogy az énekesnő az ismert producerrel, David Holmesszal dolgozott új anyagon, és turnéra készült. Miután 2018-ban, Shane Magowan 60. születésnapján találkoztak, a páros rögtön egymásra talált, és már nyolc számot készítettek.

"Nem tudom, mit mondjak... Csak egy számot kellett volna még felvennünk. De a nyolc dal, amit befejeztünk, nagyon erős" - mondta a producer.