Így áll most Molnár Anikó lopott szexvideóinak ügye

Molnár Anikó
Vágólapra másolva!
Idén év elején indította el fizetős szexuális tartalmakat szolgáltató OnlyFans-oldalát Molnár Anikó, aki bár nagyon sikeresen indult az oldalon, hamar megkárosították őt, ugyanis több képet is kiszivárogtattak ingyen. Az ügyben már a NAV is nyomoz, a pornómodell felháborodva beszélt az esetről.
Vágólapra másolva!

Molnár Anikó korábbi állításai szerint ötmilliós kárt okoztak neki a pornóoldaláról kiszivárogtatott felvételek miatt, és hiába vonta be a hatóságokat az ügybe, a mai napig illegálisan terjesztik a róla készült szexanyagokat.

Az ügyben feljelentést tettem, hiszen legálisan végzem ezt a munkát, adózom utána, így ez lopásnak minősül. A NAV nyomoz az ügyben, vizsgálat folyik, remélem a legjobbakat" - magyarázta Molnár Anikó, aki elmondta, hogy a hatalmas bevételei ellenére folytatta sminktetováló munkáját is, és szerencséjére senki nem fordult el tőle a vendégei közül azért, mert pornómodellnek állt.

"Nincs olyan vendégem, aki a másodállásom miatt elpártolt volna tőlem. Megerősítő, pozitív visszajelzéseket kapok, az arctalan, névtelen hozzászólókkal pedig egyáltalán nem foglalkozom.

Viszont még így is könnyebb az életem, és reményeim szerint idén nyáron egy külföldi nyaralást is megengedhetek magamnak az anyukámmal vagy az egyik barátnőmmel" - mondta a Blikknek Molnár Anikó, aki egyáltalán nem bánta meg, hogy elindította az OnlyFans-oldalát.