Megszületett az egykori botrányhős tinisztár, Lindsay Lohan első gyereke

Sztárok plasztika előtt és után,  Lindsay Lohan, 2004
HOLLYWOOD - JANUARY 27: (US TABS AND HOLLYWOOD REPORTER OUT) Actress Lindsay Lohan arrives at the Los Angeles Premiere of Paramount's "Perfect Score" at the Cinerama Dome on January 27, 2004 in Hollywood, California. (Photo by Giulio Marcocchi/Getty Images) *** Local Caption *** Lindsay Lohan (Photo by Giulio Marcocchi / Getty Images North America / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
A kétezres évek tinisztárja, Lindsay Lohan évekre eltűnt a nyilvánosság elől, hiszen úgyis mindig botrányaival került csak címlapra abban az időszakban. Hosszú idő után találta meg élete párját, Bader Shammast, akivel tavaly házasodtak össze titokban. A 36 éves Lohan idén márciusban tudatta, hogy gyereket vár, akit a napokban hozott világra.
Vágólapra másolva!

A régen súlyos alkohol-és drogproblémákkal küzdő színésznő élete végre révbe ért és családot alapított, miközben karrierjét is elkezdte újra építeni. Most első számára a család, hiszen a napokban született meg kisfia, aki igazán különleges nevet kapott szüleitől.

"A család a fellegekben jár a túláradó szeretettől" - árulta el a Lohan képviselője egy nyilatkozatban, utalva a baba érkezésére.

A kisfiúnak Dubaiban adott életet, ahol a házaspár él, de a pontos születési dátumát nem közölték azonnal. Viszont a kisfiú nevét elárulták, aki a Luai nevet kapta, ami arabul "pajzsot" vagy "védelmezőt" jelent - írja a Page Six.