Kitálalt a visszavonulási pletykákról Dolly

Dolly
Vágólapra másolva!
Több százan várták és hatalmas ovációval köszöntötték Dollyt a koncertjén Bakonycsernyén.
Vágólapra másolva!

A közelmúltban Dolly menedzsere ellen állatkínzás miatt eljárás indult, és az ügy kapcsán az énekesnő neve is felmerült, P. Rita ugyanis korábban azt mondta, a Hungária és a Dolly Roll legendás énekesnője tudott mindenről, Dolly viszont ennek az ellenkezőjét állítja.

A botrány kirobbanása után az állatvédők célkeresztjébe került

énekesnő két-három hétig nem lépett színpadra, ám azóta ismét a tőle megszokott lendülettel és profizmussal szórakoztatja a közönségét.

– Csodálatos koncert volt a mai, és rengeteg hasonló van lekötve a nyárra, minden hétvégénk tele van – mesélte Dolly, aki bár korábban azt nyilatkozta, szeretne visszavonulni, meggondolta magát.

Dolly Forrás: Dolly/Facebook

– Valóban volt bennem egy ilyen gondolat, hogy jövőre a Hungária és az életműkoncert lesz a pályafutásom csúcsa, és talán ott kéne abbahagyni. Hozzáteszem, akkoriban nagyon kimerült és fáradt voltam, mert tényleg rengeteget dolgozom. Aztán sokat gondolkodtam ezen, és rájöttem,

és bár olykor már itt-ott fáj, ha meglátom a közönséget, minden örömöm, bánatom kint hagyom, és szinte eufórikus állapotba kerülök. Nem akarom ezt kizárni az életemből, szóval mégsem vonulok vissza, csinálom, ameddig csak bírom és van rám igény - mondta az énekesnő a Blikknek.