L.L. Junior körül egyre nagyobb a botrány, nem tünteti el a kislánya meztelen képeit

L.L. Junior
Vágólapra másolva!
Még nem zárult le Körtvélyessy Kinga és L.L. Junior közös gyermekének elhelyezési ügye, közben a rapper állítólag megcsalta a fiatal barátnőjét, akivel egyre viharosabb a szakításokkal és békülésekkel teli kapcsolata. Ha ez nem lenne elég, még a követőit is magára haragította, mikor a kislányát meztelenül mutogatta a közösségi oldalán, nem sokkal ezután után pedig botrányos videójában trágárkodva, szörnyű állapotban üzengetett. L.L. Junior körül egyre több a botrány.
Vágólapra másolva!

Mint azt korábban írtuk, egyre rosszabb a viszony L.L. Junior és volt felesége, Körtvélyessy Kinga között. Amint megkezdődött válóperük, máris elkezdődött a nyilvános sárdobálás a közösségi médiában, egyikük sem fogta vissza magát. Később a tárgyalás során is csúnyán összekaptak, a bírónak kellett őket elcsitítani, olyan hangosan veszekedtek a tárgyalóteremben. A rapper állítólag a nyílt utcán is veszekedett lánya anyjával, egy megbízható forrás szerint még bizonyítékokat is gyűjtenek egymás ellen azért, hogy lejárassák egymást a bíróságon.

A válása még zajlik, a viszonya egyre rosszabb a feleségével Forrás: L.L. Junior/Instagram

A következő tárgyalás szeptemberben várható, így a család nehéz nyárnak néz elébe, biztosan nem csitulnak a kedélyek a felek között a következő hetekben sem.

Nem elég, hogy a felesége és közte zűrös a viszony, Dárdai Blankával sem alakulnak valami jól a dolgai. Többször szakítottak, majd kibékültek, az énekesnő emiatt hosszasan magyarázkodott nemrég az Instagramon.

Dárdai Blanka és L.L. Junior kapcsolata meglehetősen viharos Forrás: Kiosk

"Ebben az egy évben tíz évet öregedtem/értem. És azért ezt a szót használom, mert voltak benne meredekebb részek is.

Azért nem beszélek se az általa nevezett „mosolyszünetekről", se boldog pillanatokról sokat, mert ennek a történetnek sok szereplője van, köztük gyerekek, őket tisztelni kell" - írta nemrég Blanka, aki most megint eltűntette a közös képeiket, ezek szerint most épp nincsenek együtt L.L.Juniorral.

Egy harmadik miatt ért véget az új kapcsolat?

Felmerült, hogy a rapper megcsalta az énekesnőt, még Király Lindát is bevonták a pletykák a botrányba, de ő tagadta, hogy az ügyhöz bármi köze lenne. Korábban is beszéltek róluk, miután tavaly ugyanabban az olasz városban nyaraltak egyszerre, és a rapper többször feltűnt az énekesnő lakása környékén.

Király Linda és L.L. Junior régóta jól ismerik egymást Forrás: Király Linda/Instagram

"Nincs erről igazán mit mondani. Semmi alapja nincs a pletykának. Olaszországban két külön társasággal voltunk, tényleg véletlenül találkoztunk. De tegyük is tisztába a dolgokat: Kezdem azzal, hogy az elmúlt hónapokban alig voltam itthon, az Egyesült Államokba szólított a munkám, többet tartózkodom a tengerentúlon, mint Magyarországon. Aztán azzal folytatnám, hogy

világ életemben irtóztam attól, hogy valaki ismerkedni kezd egy párkapcsolatban élő másikkal, ez egész egyszerűen nem én vagyok.

Végezetül pedig: Juniort nagyon tisztelem, együtt indult a karrierünk, és barátságban vagyunk. Ja, és öt éve vagyok szingli, és ez az állapotom még mindig tart. Remélem ezzel mindent elmondtam" - mondta.

Nem csak a viharos szerelmi életével hívja fel magára a figyelmet a rapper, a közösségi oldalán is egyre több botrányt okoz.

Lapozzon, a cikk a második oldalon folytatódik!