Kökény Attila örökre bánni fogja, hogy lemondta ezt a találkozót

Berki Krisztián temetése, temetés, Berki Krisztián, média celeb, Kökény Attila
Vágólapra másolva!
A napokban fájdalmas veszteség érte kökény Attilát: elvesztette az egyik legrégebbi barátját. A tragédia mélyen megrázta az énekest, aki a szívinfarktusban elhunyt Ribáry Kamillónak köszönheti karrierje indulását.
Vágólapra másolva!

Kökény Attila a Megasztár révén vált országosan ismertté, ám a zenei múltja ennél sokkal régebbre nyúlik vissza: már huszonévesen bárzongoristaként zenélt. Az énekes úgy érzi, sokat köszönhet Kamillónak, akivel akkoriban munkakapcsolatban álltak, ám idővel szoros barátságot kötöttek.

"Hosszú évekkel ezelőtt ismerkedtünk meg Kamilló barátommal, aki több szórakozóhelynek a tulajdonosa volt. A születésnapján mindig hatalmas bulikat tartott, és egy ilyen ünnepségen találkoztunk legelőször. Ám igazán jóban csak akkor lettünk, amikor huszonnégy évesen bárzongoristaként dolgoztam a Swing Hotelben, ami akkoriban az övé volt. Elsősorban

az éjszakai életben, hiszen foglalkoztatott és felkarolt, amiért örökké hálás leszek neki" – emlékezett az énekes, akit sokkolt, hogy a hajdani mentora váratlanul és sokkolóan fiatalon, 65 évesen meghalt. Ráadásul a gyász mellett némi megbánás is emészti Attilát barátja elvesztésével kapcsolatban.

Kökény Attila Fotó: Koncz Márton - Origo

"Nagy fájdalom számomra, hogy

Persze, akkor meg sem fordult a fejemben, hogy soha többé nem látjuk egymást. Próbálom nem hibáztatni magam a történtek miatt, de hatalmas tanulság ez számomra: soha nem szabad a munkát előrébb helyezni, mint az emberi kapcsolatainkat, és minden lehetőséget ki kell használni, amikor a szeretteinkkel lehetünk" - mondta a Blikknek Kökény Attila.