Három napot adtak az orvosok a halálos beteg színésznek

"The Pale Blue Eye" Los Angeles Premiere - Photo Call GettyImageRank3 arts culture and entertainment celebrities film industry Horizontal
LOS ANGELES, CALIFORNIA - DECEMBER 14: Timothy Spall attends "The Pale Blue Eye" Los Angeles Premiere at DGA Theater Complex on December 14, 2022 in Los Angeles, California. Matt Winkelmeyer/Getty Images/AFP (Photo by Matt Winkelmeyer / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Timothy Spall brit színész ijesztő diagnózist kapott, csupán három napot adtak neki az orvosok – ennek azonban már 27 éve.
Vágólapra másolva!

A Harry Potter-filmek Féregfarkja, az egyébként ötszörös BAFTA-jelölt Timothy Spall arról beszélt a Graham Norton Show-ban, hogy 1996-ban leukémiával diagnosztizálták, elvileg már csak napjai voltak hátra.

Timothy Spall Forrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Matt Winkelmeyer

A színész épp a cannes-i filmfesztiválra készült a Titkok és hazugságok című film miatt: "Láttam, hogy mindenki ott vonul a vörös szőnyegen, én meg az első kemoterápiámon ültem" – mondta.

Elárulta, hogy abban az időben teljesen átértékelte az életét is, valahogy mindent mélyebben élt meg – sosem látott például olyan szépnek egy fát, mint amikor két kezelés között kiült a parkba.