Egyre durvább kritikákat kap Gáspár Evelin

Gáspár Evelin
Vágólapra másolva!
Túlsúlyos kislányként ismerték meg az emberek Gáspár Evelint, akit nagyon megviselt gyerekkorában, hogy ismert lett és kamerák előtt élték az életük nagy részét. A lányt nagyon bántották a rosszindulatú kritikák, melyeket a testsúlya miatt kapott, ezért mindent megtett, hogy lefogyjon. Sokak szerint már túlzásba is esett a fogyással, most épp ezért kapja a durva megjegyzéseket.
Vágólapra másolva!

Durván nekimentek a követői Gáspár Evelinnek, aki egy testhezálló fekete overálban fotózta magát egy liftben. Sokan úgy gondolják a kép alapján, hogy a fiatal lány átesett a ló túloldalára a fogyókúrájával kapcsolatban, hiszen amennyire túlsúlyos volt régen, most épp olyan mértékben lett sovány.

Rengeteg durva kritikát kapott egy teljesen átlagos képe alatt, bár ő még nem reagált ezekre. Azonban a követői közül akadt, aki védelmébe vette, így valóságos kommentháború alakult ki a közösségi oldalán.

"Pfff... Mi az a mell helyetti nyúlvány" - írta a durva megjegyzést egy követője, amivel többen is egyetértettek és elkezdték kritizálni Gáspár Evelin nőiességét.

- írta még durvábban egy másik hozzászóló, aki szerint már nem szép, hogy ennyire lefogyott.

- érkeztek a hasonló jellegű megjegyzések, melyben épp azért támadták Gáspár Győzőék idősebbik lányát, mert a korábbi bántások miatt kezdett kemény fogyókúrába. Ezt szóvá is tették azok, akik védelmükbe vették.

Az embereknek nem egymásnak kell megfelelniük, hanem önmaguknak, unatkozó kommentelők hadserege" - vette védelmébe egy követője Gáspár Evelint, aki szerint igazsgátalan, hogy mindig a lány testsúlyával vannak elfoglalva mások.

"Teljesen mindegy ki mit mond! A legfontosabb, hogy te érezd magad jól a bőrödben. Nagyon csinos vagy!" - szúrta ki a Bors egy másik követő véleményét , aki szintén úgy gondolja, hogy az a fontos, hogy mindenki saját magának feleljen meg.