Ezért nem házasodott össze negyven év alatt Goldie Hawn és Kurt Russell

Kurt Russell Goldie Hawn
Vágólapra másolva!
Goldie Hawn és Kurt Russel már több évtizede alkot egy párt, közös gyerekük is született, sőt Hawn gyerekei is a színészt tekintik apjuknak, ők mégsem kötötték össze az életüket hivatalosan. A színésznő eddig soha nem beszélt arról, hogy mi ennek az oka, de most úgy döntött, hogy tisztázza a helyzetet és elárulta a döntésük valódi okát.
Vágólapra másolva!

A 77 éves Goldie Hawn, három gyerek édesanyja egy interjúban elmondta az okait annak, miért nem házasok Kurt Russellel. A színésznő elég kellemetlen és direkt kérdést kapott ezzel kapcsolatban, szemmel láthatólag meg is lepte őt a riporter pimaszsága, de ő frappáns választ adott a kezdeti meglepettségét követően.

Negyven éve szereti egymást Goldie Hawn és Kurt Russell, de sosem házasodtak össze Forrás: Valerie Macon / AFP

- reagált Goldie Hawn a riporternek, miután megdöbbent azon, hogy még mindig ezt kérdezik tőle. Majd nem hagyta annyiban a kérdező, és újból megkérdezte, miért nem házasok. Hawn komolyra fordította a szót és elmondta, hogy mindketten voltak házasok, ő kétszer is. A sikertelen próbálkozásai után nem érezték úgy, hogy szükségük lenne bármilyen procedúrára a boldogsághoz és a közös élethez.

Majd rátért a rossz tapasztalataira a válásai kapcsán, majd ő tett fel kérdéseket a riporternek.

- hangzottak a sokatmondó kérdések, melyek arról árulkodnak, hogy válásai traumatizálták a színésznőt, aki hozzátette, hogy egy válási procedúra során sokkal jobban megutálhatjuk a házastársunkat, mint anélkül.

A riporter erre megjegyezte, hogy ők negyven év után sem hagyták el egymást, mire Goldie Hawn visszavágott, hogy honnan tudhatja ő ezt biztosan, mert nekik is voltak komoly hullámvölgyeik, de minden egyes nap úgy döntöttek, hogy együtt folytatják az életüket - mondta a CNN-nek adott interjúban a színésznő, aki egy nagyon boldog családot tudhat a magáénak.

Régóta boldog kapcsolatban élnek, együtt nevelték a gyerekeket Forrás: Kate Hudson Instagram