Itt vannak a durva részletek: kiderült, miért verték meg Megyeri Csillát

Megyeri Csilla a Campus Fesztiválon, ahol megverték
Vágólapra másolva!
Újabb részletek láttak napvilágot Megyeri Csilla megveréséről egy zárt Facebook-csoportban. Ezúttal komoly vádak is elhangzottak a műsorvezetőről.
Vágólapra másolva!

A másik fél részéről is egyre több hozzászólás érkezik, mióta Megyeri Csillát megverték a debreceni Campus Fesztiválon, már az is felmerült, hogy több millió forinttal tartozik azoknak, akikkel szóváltásba keveredett.

Megyeri Csilla a Campus Fesztiválon, ahol megverték Forrás: Instagram/Megyeri Csilla

Most a Megyeri Csillát megverő férfi ismerőse tette közzé "a teljes sztorit" a Facebookon egy zárt bulvárcsoportban, szerinte a férfi Csilla egyik barátnőjének az exe volt, akinek már új felesége van – amit a barátnő és az őt támogató Csilla nem tud elviselni.

"Csillában volt elég drog meg pia – mint mindig –, hogy elkezdjen megint provokálni. A csaj nem hagyta magát, de kezdetben nem volt semmi, szétszedték őket. Majd a csaj elment, Z. visszament valamiért, de

Nem, nem mondom, hogy helyes viselkedés (...) de nem értem, miért kell beleszólni a másik magánéletébe, főleg úgy, hogy nem is ő az érintett, hanem a barátnője" – írta a csoport egyik felhasználója.