Botrány egy ismert tévés séf körül, többen feljelentették

James Martin
Vágólapra másolva!
James Martin tévés szakácsot bepanaszolta több stábtag, akik szerint a forgatáson mérgező a légkör, a séf pedig visszaél hatalmával, pozíciójával.
Vágólapra másolva!

James Martin tévés séfet állítólag "megfélemlítő viselkedéssel" vádolták az ITV egyik műsorának munkatársai: ez a második bejelentett panasz, amelyet az ITV kapott a viselkedésével kapcsolatban, 2018-ban már voltak vele problémák.

James Martinnal volt már gond korábban is

A brit lapok szerint a James Martin's Spanish Adventure című műsor forgatása közben a stábbal való viselkedése nem volt helyénvaló. Állítólag szidalmazta a személyzetet, megalázta és megríkatta őket a többi kolléga előtt. James állítólag az utolsó pillanatban megváltoztatta a forgatási menetrendet is, így a csapat alig néhány órát aludt a másnapi forgatás előtt.

Egy producer, aki korábban együtt dolgozott a séffel, a Deadline-nak elmondta, hogy épp ezt a viselkedést látta minden projektben, amit vele csinált, úgyhogy ez tudatosnak tűnik. "Szerintem egyszerűen úgy érzi, hogy rendben van, hogy így viselkedik" - jegyezte meg. A séf egyelőre nem reagált a vádakra.