Szívszorító üzenettel emlékszik meg Epres Panni Benedek Tiborról

Benedek Tibor edző egész alakos fotó FOTÓ FOTÓTÉMA KÉPKIVÁGÁS Közéleti személyiség foglalkozása SZEMÉLY vízilabdázó edző egész alakos fotó FOTÓ FOTÓTÉMA KÉPKIVÁGÁS Közéleti személyiség foglalkozása SZEMÉLY vízilabdázó Trieszt, 2016. április 8.
Benedek Tib
Benedek Tibor szövetségi kapitány a trieszti olimpiai selejtezőn
Vágólapra másolva!
2020. június 8-án, 47 éves korában halt meg Benedek Tibor háromszoros olimpiai bajnok, Európa- és világbajnok vízilabdázó. A sportoló feleségét, Epres Pannit és két gyereküket hagyta hátra. Bár három év eltelt, felesége fájdalma nem enyhül, a mai napig nehezen dolgozza fel, hogy elvesztette élete szerelmét. Epres Panni most szívszorító bejegyzésben emlékezett meg Benedek Tiborról, aki ma ünnepelné az 51. születésnapját.
Vágólapra másolva!

Benedek Tibor 2018-ban tudta meg, hogy súlyos beteg, de a végsőkig küzdött azért, hogy felgyógyuljon. 2020-ban azonban feladta a harcot, állapota annyira súlyossá vált, hogy alig egy hónappal a 48. születésnapja előtt meghalt.

Epres Panni a mai napig mélyen gyászolja szeretett férjét, csak közös gyerekeik adnak számára erőt. Most egy korlátozott ideig elérhető Instagram-bejegyzésben köszönti születésnapja alkalmából gyerekei apját annak fotójával, mely mellé az 51-es számot, egy fehér szívet és egy végtelen jelet írt, ezzel is kifejezve soha el nem múló szeretetét.

Epres Panni megható képpel köszöntötte szeretett férjét Forrás: Instagram/eprespanni

Az eredeti bejegyzés a linkre kattintva érhető el 24 órán keresztül.