Újabb aggasztó hírek érkeztek a súlyos beteg Madonnáról

Madonna 2022
Vágólapra másolva!
Mint azt korábban megírtuk, Madonna súlyos beteg, a múlt héten eszméletlen állapotban szállították kórházba. Az eddigi információk alapján egy bakteriális fertőzés támadta meg az énekesnő szervezetét, ami miatt életveszélybe került.
Vágólapra másolva!

A 64 éves énekesnőt rohammentővel szállították kórházba június 24-én, miután eszméletlen állapotban találtak rá. A kórházban azonnal intubálták és próbálták stabilizálni az állapotát. A kórházban Madonna idősebbik lánya, a 26 éves Lourdes Leon végig édesanyja mellett volt, de az egész család nagyon aggódott az énekesnőért, mivel egy ideig bizonytalan volt, hogy egyáltalán túléli-e a betegséget.

Az intenzíven gyorsan megállapították, hogy bakteriális fertőzés gyengítette le az énekesnőt, aki eleve túlhajszolta magát az utóbbi időben, mivel világ körüli turnéjára készült teljes erőbedobással. A turnét az énekesnő menedzsere lefújta, az új időpontról később tájékoztatást adnak a fejleményekről.

Bár a család és a menedzsment is nagyon óvatosan beszél a történtekről, túl sok információt nem adnak ki Madonna állapotáról, de annyit elárultak, hogy túl van az életveszélyen, de még most is nagyon beteg. Az énekesnőt június 29-én, szerda este engedték ki a kórházból, de a legfrissebb információk szerint továbbra is küzd a súlyos fertőzéssel, amitől folyamatosan hánynia kell és lábra sem tud állni, folyamatos felügyeletre szorul - írja a TMZ.

Madonna és lánya, Lourdes Leon Forrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Dimitrios Kambouris