Rémisztően néz ki Russel Crowe, fel sem ismerni

Vágólapra másolva!
Vannak sztárok, akiket össze sem lehet hasonlítani egykori önmagukkal. A hírességek, vagy csak az idő előrehaladtával vagy rossz szokásaiknak köszönhetően híztak meg, vagy éppen egy szerep kedvéért vállalták az extra kilókat. Másoknál viszont egyészségügyi okok szerepelnek a háttérben.
Vágólapra másolva!

Rob Kardashian

Robert Arthur Kardashian amerikai televíziós személyiség, a Kardashian testvérek között az egyetlen fiú.

Forrás: AFP/Isaac Brekken

A családjukról szóló valóságshowban ő is szerepelt, 2011-ben pedig második helyezést ért el Dancing with the Stars című műsorban. Korábban különböző sportágakban jeleskedett, önpusztító életmódja miatt azonban már csak árnyéka egykori önmagának.

Rob Kardashian és gyereke anyja, Blac Chyna Forrás: AFP/2016 Getty Images/Greg Doherty

Sokáig botrányos párkapcsolataitól voltak hangosak a hírek, de azt sem szabad elfelejteni, hogy cukorbetegsége miatt többször is kórházba került.

Renée Zellweger

Az amerikai színésznő leghíresebb szerepe a Bridget Jones volt. Ehhez az ikonikus alakításhoz kétszer is meg kellett híznia. A Bridget Jones babát vár című részhez Renée Zellweger viszont már nem volt hajlandó extra erőfeszítéseket tenni a kinézetét illetően, ezért az alkotók úgy írták meg a történetet, hogy a karakter lefogyott.

Fotó / boredpanda.com

Azt mondták, ezt azonnal be kell fejezni, különben meghalok" - mondta.

A cikk folytatásáért lapozzon!