Rosszul lett, a főpróba előtt vitték az ügyeletre Mészáros Árpád Zsoltot

Mészáros Árpád Zsolt
Budapest, 2013. május 6. Mészáros Árpád Zsolt színész, musicalénekes az M1 televíziós csatorna Ridikül című női beszélgetős műsorában, az MTVA gyártóbázisának 7-es stúdiójában. MTVA Fotó: Zih Zsolt
Vágólapra másolva!
Mészáros Árpád Zsolt rosszul lett nemrég az első rendezése főpróbája előtt, végül az ügyeleten kötött ki – mesélte a Mokkában.
Vágólapra másolva!

Mészáros Árpád Zsolt első rendezéseként a Csárdáskirálynőt vitte színre, amit június 16-án mutattak be a veszprémi Rátonyi Róbert Operettfesztiválon – a főpróbahéten azonban nem ment minden simán, a színész egy alkalommal rosszul is lett.

Mészáros Árpád Zsolt Forrás: MTI/Zih Zsolt

Valószínűleg a stressz váltott ki nála asztmás rohamot, próba közben ugyanis pont felhívták, hogy épp Budapesten az Operettszínházban kéne lennie.

Képzeljétek el, hogy ott vagy egy fesztiválvárosban, ahol rendezőként el kell, hogy fogadjanak a színészek. Teljesen ott voltam fejben, és akkor a főpróbahéten, amikor már épült a fesztivál és a színpadok és épp a színészekkel és az alkotókkal beszélgettem, csörög a telefon az Operettből, hogy Árpi, mikor érsz ide. Mondom hova, és mondják, hát mikroportos beállásod van a nagyszínpadon. Na és ekkor rám tört a nehéz légzés" – mesélte a Mokkában Mészáros Árpád Zsolt, aki aztán az ügyeleten kötött ki. Nézze meg a teljes beszélgetést!