Nagy bejelentést tett az HBO Max, durva szigorításokra kell számítani

Hbo,Max,App,
Vágólapra másolva!
Az HBO Max nemrég tette közzé módosított felhasználási feltételeit, melyek nem lesznek túl népszerűek. Korábban a Netflix is hozott hasonló intézkedéseket, de egyelőre még ők sem terjesztették ki a gyakorlatra, csak kilátásba helyezték. Az HBO Max most úgy látszik, még ettől is durvább feltételeket szab az előfizetői számára.
Vágólapra másolva!

A streaming szolgáltatók egyre keményebbek a felhasználókkal, ugyanis az utóbbi évek legnagyobb vesztesége a jelszómegosztások miatt volt a vállalatok esetében.

A Netflix már régóta kilátásba helyzete, hogy véget vet a jelszavak megosztásának, ezáltal a potyázók többé nem tudják egy valódi előfizető fiókját használni.

Bár egyelőre még mindig nem tisztázottak a körülmények és az, hogy hogyan valósítják meg ezt a tervet. Most úgy tűnik, hogy az HBO is követi a példájukat, sőt, nagyon szigorú szabályokat hoznak, melyek hamarosan életbe lépnek.

Az eddigi előfizetőknek valószínűleg nagyon szokatlan lesz a változtatás, ugyanis eddig sok felhasználót adhattak hozzá egyetlen előfizetéshez, a háztartáson belüli fiókmegosztás keretein belük.

Az, hogy hány fiók használható egy profilról azt az aktuális díjcsomag határozza meg. Az új feltételek már egy hónap múlva, július 13-tól lépnek életbe.

Az új felhasználási feltételek egyik legmegdöbbentőbb változása, hogy külön is foglalkozik az úgynevezett „háztartáson kívüli fiókmegosztással" is.

beleértve (i) a háztartáson kívüli fiókmegosztás hatásának korlátozását, vagy ha észszerűen úgy gondoljuk, hogy visszaéltek HBO Max-fiókjával" - írják az erre vonatkozó fejezetben, a kissé megfoghatatlan, de szigorúnak tűnő szabályozást.

A Warner Bros. Discovery hazai illetékese az üggyel kapcsolatban azt közölte, hogy nem tud ilyen intézkedésekről, ami az HBO Max fiókok párhuzamos, háztartáson kívüli használatát a közeljövőben korlátozná sem hazánkban, sem Amerikában - írja a Blikk.

Az HBO Max is megváltoztatja a profilmegosztási feltételeket HBO